top of page

SAB Lewis Group

Spanje
Woningen
Finca Pie plano

Benissa

'Finca Pie Plano' is de eerste accommodatie van de 'SAB Lewis Group' in Spanje, maar zeker niet de minste. Het is een prachtige finca, met een uitzicht waar je u tegen zegt. Het heeft een infinity zwembad met uitzicht op de Peñon de Ifach, een tuin met allerlei knusse plekjes waar je je even terug kan trekken en is met zijn 7 slaapkamers en 5 badkamers geschikt voor 14 personen. 

Logo jabali (75%, witte letters).png
casa Atónito

Benissa

Met een 180 graden uitzicht, een heerlijk zwembad en mooi interieur is deze finca een ideale accommodatie voor 8 personen. Casa Atónito bestaat uit 3 verdiepingen, heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 keukens en 2 aparte toiletten. Begin de dag met yoga in de gazebo of slaap lekker uit en hang de hele dag bij het zwembad.

Logo (witte letters - 75).png
Logo FPP (witte letters + transparante b
Finca jabalí

Benissa

De moderne maar toch nog traditionele finca in Benissa, genaamd Jabalí is de perfecte vakantie accommodatie voor een groot gezin of een groep vrienden. Met zijn vier slaap- en badkamers is dit huis geschikt voor acht personen. Het heeft een grote naja waardoor je nog tot in de late uurtjes buiten kan borrelen.

Logo Atonito (75%, witte letters).png
Piso
lisboa

Jávea

Hoewel dit mooie appartement vernoemt is naar de stad Lissabon, bevind deze accommodatie zich in Jávea. Het appartement is geschikt voor 6 personen en telt 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het strand is op loopafstand, net zoals de leuke restaurantjes in de buurt! 

bottom of page